Яким чином отримав інформацію про все на світі на єдиному ресурсі.

Started by Renewphack, March 18, 2026, 04:30:26 AM

Previous topic - Next topic

Renewphack

Днями випадково знайшов веб-сторінку, який на перший погляд здався мені звичайним інформаційним порталом. Це сайт Retro і працює на https://retro.ua/.

Коли я зайшов на сайт, моїм очам постав досить неочікуваний перелік рубрик: статті про фази Місяця, правила пунктуації в українській мові, поради, коли робити тест на вагітність, перелік святкових днів і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Справді незвичайне поєднання!

Мене це зацікавило, і продовжив знайомство. З'ясувалося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на різноманітні життєві теми: від медичних порад і календарів до святкових традицій і мовних нюансів. Навіть із назвою "Retro", публікації — це сучасна довідкова інформація, які будуть корисними щодня.

Найбільше мені запам'яталася текст про розділові знаки — там зрозуміло розтлумачені норми, які зі школи пам'ятаєш нечітко. Також взяв до уваги текст про народні традиції у 2026 році. У результаті, портал став корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато життєвих запитань.