News:

10/23/16 - Welcome to the new forums!

Main Menu

Як я полюбила куртки з капюшоном

Started by LuciusAgelt, March 16, 2026, 06:08:16 AM

Previous topic - Next topic

LuciusAgelt

У минулому я не розуміла, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки плутався під шиєю, псував лінії плечей, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Переломний момент настав несподівано. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з мокрою шапкою, яка не зігрівала. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Саме тоді я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.

Щойно випала нагода я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не побачила куртку своєї мрії — комфортну, практичну і дуже елегантну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то не морочилася б із парасолькою. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які стануть чудовим придбанням.

З того часу моя куртка з капюшоном — найкраща інвестиція в гардероб. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від палючого проміння. І я не розумію, як могла раніше недооцінювати такий корисний елемент.